Residential House by Guan-Ying Lee and Chia-Yin Hsieh

Guan-Ying Lee and Chia-Yin Hsieh Shows The Happy Downshifting Residential House

Guan-Ying Lee and Chia-Yin Hsieh, the maker of the award winning project Award Winning Happy Downshifting Residential House points out, Simple and bright is what the homeowner likes, and so the design team gave more attention to the details and the proportion of materials to create a visual feast of texture and structural aesthetics in a simple space. The natural texture of the Pandomo floor, the cement-like paint of the TV wall, both add a simple texture to the public space. The hallway connecting the public spaces serves as a future playground for the children. The smooth flow and display design ensures the completeness of the entire public space. .

Residential House by Guan-Ying Lee and Chia-Yin Hsieh Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64561

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Publication homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2018 Design Publication - design-publication.com - All Articles